Ευεξία-για-project-managers

Ευεξία για project managers

Ευεξία-για-project-managers

Ευεξία για project managers

Ευεξία για project managers. με αφορμή την international project managment day. Αρχικά, αφιερώσαμε  χρόνο για να κατανοήσουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις συγκεκριμένες ανάγκες ευεξίας ενός project manager! Κατά συνέπεια το στρες, η διαχείριση και ο περιορισμένος χρόνος του, είναι τα θέματα τα οποία να καλείται καθημερινά να αντιμετωπίσει.

Η Γιόγκα Νίντρα είναι μια πρακτική ευεξίας για project managers. Συνεπώς θα αυξήσει την ενέργεια σας, θα ενεργοποιήσει τον εγκέφαλο σας και θα υποστηρίξει τη χαλάρωσή σας. 

Πιο συγκεκριμένα, η yoga nidra είναι η πρακτική ευεξίας για project managers, με χρήση της συνειδητής χαλάρωσης με πολυδιάστατα αποτελέσματα:

  • Φυσικά, ενσωματώνει τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου. Τον συνειδητό και υποσυνείδητο νου. Επίσης, εξισορροπεί το νευρικό σύστημα και αναπτύσσει την ικανότητα λήψης αποφάσεων.
  • Ωστόσο, βοηθά την ψυχική υγεία & τη γενικότερη ευεξία του ατόμου της τεχνολογικής εποχής. Λειτουργώντας ως φυσικό αντίδοτο, καθώς διεγείρει τη δημιουργικότητα και ενισχύει τις ατομικές ικανότητες.
  • Προσφέρει άμεση χαλάρωση σε μικρό χρονικό διάστημα. Στη yoga nidra 45 λεπτά πρακτικής ισοδυναμούν με 3 ώρες ύπνου. Με αυτόν τον τρόπο μειώνονται τα επίπεδα της κόπωσης και αυξάνεται η ζωτική ενέργεια μέσα στο σώμα.
  • Επιπροσθέτως, μειώνει το στρες της καθημερινότητας απελευθερώνοντας την ένταση από τον οργανισμό. Η συστηματική πρακτική της yoga nidra δρα απελευθερωτικά στα 3 βασικά επίπεδα. Της έντασης, μυΐκή, συναισθηματική και πνευματική, όπως αυτά εμφανίζονται στη σύγχρονη επιστήμη της ψυχολογίας.

Σχετικά με την γιόγκα νίντρα ως πρακτική ευεξίας για project managers

Πράγματι, είναι μια τεχνική συνειδητής και απόλυτης χαλάρωσης. Το άτομο είναι ξαπλωμένο στο πάτωμα ή στο κρεβάτι και ακολουθεί τις προφορικές οδηγίες ενός εξειδικευμένου instructor. Είναι σημαντικό ότι διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο του εαυτού του, καθώς παραμένει σε συνειδητή αφύπνιση σε όλη την διάρκεια της πρακτικής.

Αυτή η εξειδικευμένη πρακτική χαρίζει πολλαπλά οφέλη, καθώς χρησιμοποιεί τη σύνδεση εγκεφάλου-σώματος. Επιπρόσθετα, βοηθά τον εγκέφαλο να εισέλθει στα άλφα κύματα και να έρθει σε επαφή με τον υπερσυνειδητό νου. Τα άλφα κύματα ταλαντώνονται μεταξύ 8 και 12 Hz. Και είναι υπεύθυνα για την απελευθέρωση της έντασης. Με αυτόν τον τρόπο, το άτομο βιώνει την κατάσταση της απόλυτης χαλάρωσης, η οποία όχι μόνο είναι πιο αποτελεσματική από τον απλό ύπνο αλλά λειτουργεί και ως πύλη για υψηλότερα επίπεδα δημιουργίας.

Γιατί η γιόγκα νίντρα είναι μια πρακτική ευεξίας για project managers

Παράλληλα, η ποιότητα της χαλάρωσης που δημιουργεί η γιόγκα νίντρα είναι ευεργετική και αναζωογονητική για το σώμα και το μυαλό. Επιπλέον, η πρακτική αυτή βοηθά στην απελευθέρωση της εργασιακή πίεσης ενώ παράλληλα υποστηρίζει την ανάπτυξη του κέντρου ελέγχου του εγκεφάλου υποβοηθώντας τη γρήγορη λήψη αποφάσεων.Εξάλλου, μέσω της πρακτικής της συνειδητής χαλάρωσης, ένας project manager επιτυγχάνει άμεση αποφόρτιση η οποία δημιουργεί διαύγεια και περισσότερο χώρο για νέες ιδέες.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για αυτή την πρακτική, ακολουθήσε αυτόν τον σύνδεσμο

 

Βίωσε και εσύ την εμπειρία της γιογκα νίντρα!

Κλείσε την προσωπική σου συνεδρία 

Δες τις διαθέσιμες ώρες 

Συνάντησε-μας-στο-χώρο-μας-στη-Γλυφάδα-Wellness-Workroom

Συνάντησε μας στο χώρο μας στη Γλυφάδα

Συνδέσου-μέσω-zoom-από-τον-προσωπικό-σου-χώρο

Συνάντησε μας στο χώρο μας στη Γλυφάδα

Αν-διαμένεις-στο-Palmyra-Beach-Hotel-Hotel-Wellness-Workroom

Αν διαμένεις στο Palmyra Hotel

Ευεξία Για Εσένα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΡΘΡΑ

Καλάθι αγορών
Scroll to Top